Comunicat de presa "Finalizarea proiectului sistem fotovoltaic REBAT"

Comunicat de presa

Finalizarea proiectului

Dezvoltare durabila si eficientizare activitate la Rombat SA – punct de lucru REBAT Copsa Mica, prin instalarea unui sistem fotovoltaic pentru producerea energiei electrice

 

Planul National de Redresare si Rezilienta – Pilonul I. Tranzitia verde – Componenta C6. Energie.

Masura de investitii – Investitia I.1 - Noi capacitati de productie de energie electirca din surse regenerabile – Sprijinirea investitiilor in noi capacitati de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliana si solara, cu sau fara instalatii de stocare integrate.

 

ROMBAT SA cu sediul in Municipiul Bistrita, str. Drumul  Cetatii nr. 4, judet Bistrita-Nasaud, anunta finalizarea implementarii proiectului „Dezvoltare durabila si eficientizare activitate la Rombat SA – punct de lucru REBAT Copsa Mica, prin instalarea unui sistem fotovoltaic pentru producerea energiei electrice”, proiect co-finantat din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Energiei in calitate de coordonator de reforme si/sau investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta – Componenta 6. Energie.

 

Valoarea totală a proiectului este de 6.255.654,69 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 2.532.330,00 lei.

Proiectul s-a implementat pe o durată de 13 luni, în localitatea Copsa Mica, str. Uzinei nr.2, jud. Sibiu,   începând cu data de 22.05.2023  până la data de 30.06.2024.

 

Obiectivul general al investitiei il constituie executia unei capacitati de productie energie electrica din sursa regenerabila cu o putere nominala invertoare de 900 kW, respectiv putere nominala panouri de 940 kWp, la punctul de lucru al societatii din Copsa Mica, Str. Uzinei .2, jud. Sibiu.

 

Proiect cofinantat din Planul National de Redresare si Rezilienta

             

Informatii suplimentare pot fi solicitate direct de la sediul societatii Rombat SA, Municipiul Bistrita, str. Drumul Cetatii nr.4, persoana de contact Adrian Pop, tel. 0747 136 063, e-mail adrian.pop@rombat.ro.

 

SC ROMBAT SA