Meciul de retragere al Valentinei Ardean Elisei

La meciul de retragere al Valentinei Ardean Elisei, 
Rombat oferă 1.000 de tricouri purtând nr 15, recunoștință pentru performanța sportivă!

Bistrița, 16 august 2022: Rombat SA, singurul producător integrat 3600 de baterii auto din România, susține performanțele sportive, locale și internaționale ale Clubului Sportiv Gloria Bistrița. Compania românească se implică  în organizarea evenimentului de retragere din activitatea sportivă a handbalistei Valentinei Ardean Elisei, declarată cea mai bună extremă stânga la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Danemarca din 2015. 

După mai bine de 20 de ani de performanță sportivă, Valentina Ardean Elisei, una dintre cele mai titrate handbaliste românce, se retrage astăzi oficial din activitatea competițională, în cadrul unui eveniment organizat de CS Gloria Bistrița în Sala Polivalentă din municipiul Bistrița.

Meciul de retragere aduce la Bistrița câteva nume mari ale sportului românesc alături de care Valentina Ardean Elisei a scris istorie la nivel internațional:  Paula Ungureanu, Luminița Dinu, Yuliya Dumanska, Narcisa Lecușanu, Aurelia Brădeanu, Luciana Popescu, Oana Lefter, Ionela Stanca, Patricia Vizitiu, Valeria Motogna, Magdalena Paraschiv și Ada Nechita.

Sala în care se desfășoară, astăzi, meciul de retragere este îmbrăcată în roșu și alb de Rombat. Cei 1.000 de participanți la eveniment, susținători ai Clubului Sportiv Gloria Bistrița, vor purta tricouri roșii și albe, înscripționate cu nr 15, oferite de Rombat, în semn de recunoștință pentru contribuția sportivei la rezultatele excepționale ale handbalului feminin românesc. 

”Rombat susține performanța. Iar performanță înseamnă muncă, efort, perseverență. Handbalista Valentina Ardean Elisei este un exemplu despre rezultatele pe care le poți obține prin ambiție, muncă și perseverență. Implicarea într-un moment important al istoriei sale personale – încheierea carierei sportive – este o dovadă a recunoștinței noastre pentru contribuția sa la rezultatele excepționale ale handbalului românesc din ultimii 20 de ani”, a declarat Alin Ioaneș, CEO Rombat. 

Ca simbol al recunoașterii performanței sportive a Valentinei Ardean Elisei, conducerea Clubului Sportiv Gloria Bistrița a anunțat că 15, numărul purtat de extrema stângă în echipa Clubului, îi este dedicat pentru totdeauna. Începând de astăzi, nicio altă sportivă legitimată la Club nu va mai purta pe tricoul competițional numărul 15. 

”Buna colaborare dintre clubul nostru și Rombat ne-a permis realizarea obiectivelor propuse prin crearea condițiilor necesare peformanței sportivilor noștri. Cred cu tărie în succesul parteneriatelor solide, construite pe valori comune precum încredere, corectitudine sau grijă pentru oameni. Mulțumim, Rombat, pentru susținerea și loialitatea din ultimii ani față de Gloria 2018 și suntem încrezători că veți rămâne alături de noi și în viitor”, a declarat, Vasile Eugen Cosma, director sportiv al CS Gloria Bistrița. 

Despre Rombat:
SC Rombat Bistrița este singurul producător integrat 360O de baterii auto din România și lider al pieței locale, din 1997. Fondată în urmă cu peste 40 de ani, în 1980, ”Acumulatorul Bistrița” și-a schimbat denumirea în 1991, devenind SC Rombat SA. Compania a fost deținută de stat până în 1996 când, în urma privatizării, a fost cumpărată de angajați. În 2012 Rombat Bistrița a fost preluată de Metair International Holdings Cooperatief U.A., parte a grupului Metair Investment Limited. De-a lungul timpului, Rombat a produs și vândut baterii auto în peste 40 de state, de pe 4 continente. Compania are un parteneriat strategic de peste 25 de ani cu Dacia Renault iar în 2017 a devenit furnizor pentru Ford Craiova. În 2021 compania a obținut certificarea Q1 Ford, care atestă standardul maxim de excelență ca furnizor OEM. 
În 2022, ca urmare a unui demers consolidat de construcție de brand și redefinire a valorilor, compania își reafirmă rolul în piața românească și internațională, ROMBAT poziționându-se astfel ca "bateria care mișcă economia".
www.rombat.ro