Anunt Public - autorizatia de mediu

ROMBAT SA, cu sediul în municipiul Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4, judeţul Bistrița-Năsăud, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice privind revizuirea Autorizaţiei integrate de mediu în scopul desfăşurării activităţilor prevăzute în Anexa nr. 1 a Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale:

2.5. b) topirea, inclusiv alierea, de metale neferoase, inclusiv de produse recuperate, şi exploatarea de turnătorii de metale neferoase, cu o capacitate de topire de peste 4 tone pe zi pentru plumb şi cadmiu sau 20 de tone pe zi pentru toate celelalte metale.

4.2.e) nemetalele, oxizii metalici sau alţi compuşi anorganici, cum sunt carbura de calciu, siliciul, carbura de siliciu,
la punctul de lucru din municipiul Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4, judeţul Bistrița-Năsăud.
Dezbaterea publică va avea loc în data de 23.01.2024 cu începere de la ora 1400 la sediul ROMBAT SA din municipiul Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4, județul Bistrița-Năsăud.

Informaţiile privind potenţialul impact al activităţii asupra mediului, Formularul de solicitare și Raportul de amplasament, pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, strada Parcului, nr. 20, judeţul Bistrița-Năsăud, de luni până joi între orele 800 – 1400 şi vineri între orele 800 – 1300 și pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud la http://apmbn.anpm.ro/ la secțiunea Reglementări-Autorizația integrată de mediu-Documentații procedura de autorizare(http://www.anpm.ro/web/apm-bistrita/documentatii-procedura-autorizare).

Observaţiile, sugestiile, propunerile publicului, formulate în scris, sub semnătură şi cu date de identificare  se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistrița-Năsăud (secretariat) din Bistrița, str. Parcului, nr. 20, judeţul Bistrița-Năsăud, telefon 0263224064, fax 0263223709  sau electronic la adresa office@apmbn.anpm.ro până la data dezbaterii publice.